Mărturiile unei foste amante de preşedinte. Monica Lewinsky: Am fost cea mai umilită femeie din lume

Data publicării:
MonicaL

Fosta stagiară de la Casa Albă a păstrat tăcerea timp de zece ani. Nu a apărut în faţa camerelor de luat vederi şi nici nu a vrut să îşi spună partea ei de poveste. A încercat să îşi refacă viaţa. Acum, spune că scandalul sexual declanşat de relaţia sa amoroasă cu fostul preşedinte american Bill Clinton a lăsat urme atât de adânci încât a simţit nevoia să se ascundă de lume.

Nici măcar nu ştiu cum să descriu mai exact şocul, trauma şi teama. Am fost cea mai umilită femeie din lume. Să fii în centrul acestei furtuni mediatice a fost înspăimântător, derutant. Cred că multe au avut de-a face şi cu faptul că sunt femeie”, a declarat Monica Lewinsky, fostă angajată la Casa Albă.

Monica Lewinsky spune însă că linșajul mediatic sau furia oamenilor care nu au încetat să îi reproşeze relaţia cu Bill Clinton sunt nimic pe lângă presiunile la care a fost supusă de autorităţile americane.

M-au ameninţat cu 27 de ani de închisoare dacă nu cooperez cu ei”, a spus Monica Lewinsky, fostă angajată la Casa Albă. Femeia mărturiseşte că este dezamăgită şi de felul cum a reacţionat Bill Clinton pe parcursul acestui scandal.

Mă gândeam că ar fi fost necesar să le ceară scuze părinţilor mei. Eram foarte tânără când am devenit stagiară. Amândoi am greşit, dar el era adultul în această relaţie”, a spus Monica Lewinsky, fostă angajată la Casa Albă .

Aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky a început când fosta asistentă de la Casa Albă avea 22 de ani şi a fost făcută publică, trei ani mai târziu, în 1998. În urma dezvăluirilor, Bill Clinton, preşedinte la acea vreme, a fost acuzat de Congresul american că a avut o relaţie intimă cu o stagiară şi că a minţit în legătură cu acest fapt. Un an mai târziu, senatul american a decis achitarea fostului lider de la Casa Albă.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri