Un snowboarder a sfidat moartea după ce a căzut 50 de metri în gol de pe o stâncă în Alpii francezi și și-a rupt gâtul

Data publicării:
Alpii francezi în perioada iernii
Foto: Getty Images

Un snowboarder britanic a supraviețuit ca prin minune după ce a căzut 50 de metri în gol de pe o stâncă pe Alpii francezi și și-a rupt gâtul în urma impactului. Incidentul a avut loc în februarie, în timp ce bărbatul se afla în vacanță, iar acum, deși mobilitatea sa este foarte redusă, el spune că este „foarte norocos să fie în viață”, relatează BBC.

Pasionat de snowboarding, bărbatul a mers în vacanță în stațiunea de ski Val Thorens în luna februarie. El a căzut 50 de metri în gol de pe o stâncă și și-a rupt gâtul în urma impactului. Acum, el se deplasează cu ajutorul unui cărucior cu rotile și spune că „norocos că a supraviețuit”.

În vârstă de 37 de ani, Loz Ball, a primit 35.000 de lire sterline, bani care au fost adunați printr-o strângere de fonduri online menită să îl ajute pe el și pe familia acestuia după nefericita întâmplare. El spune că „generozitatea oamenilor, chiar și în condiții de pandemie, a fost incredibilă”.

El spune că banii vor fi folosiți pentru reabilitarea sa de termen lung și pentru a își adapta locuința pentru noile sale nevoie, în contextul paraliziei de care suferă acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri