Un turist a găsit pe o plajă din Florida un pachet cu cocaină în valoare de peste un milion de dolari

Data publicării:
pachet cu cocaină în valoare de un milion de dolari pe o plajă din Florida
Polițiștii au găsit în pachetul miserios cocaină în valoare de un milion de dolari. Foto: Captură Twitter/@USBPChiefMIP

Un turist care mergea la plajă în Florida Keys a dat peste un pachet suspicios abandonat pe nisip și a decis să sune la poliție pentru a-l raporta – în interior, polițiștii au descoperit pachețele cu cocaină în valoare de peste un milion de dolari, relatează The Independent.

Descoperirea a fost confirmată de oficialii din Florida care au publicat o fotografie cu pachetul de pe plajă pe Twitter.

„Boca Raton, Florida. Un turist a descoperit un pachet suspicios pe plajă și a contactat autoritățile locale. Agenții au recuperat pachetul care conținea aproximativ 30 de kilograme de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari”, se arată în postarea de pe Twitter.

Informațiile din presa locală sugerează că drogurile provin din transporturile ilicite de droguri care se fac între Florida și țările din Caraibe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri