VIDEO Momentul în care o femeie își salvează copilul de 5 ani dintr-o tentativă de răpire. Imagini de pe camerele de supraveghere

Data publicării:
O femeie își salvează copilul de 5 ani dintr-o tentativă de răpire.
O femeie își salvează copilul de 5 ani dintr-o tentativă de răpire. Sursa: captură BBC

Un bărbat a fost arestat pentru tentativă de răpire după ce un băiețel de cinci ani a fost târât într-o mașină în plină zi în New York. O cameră de supraveghere de pe stradă a înregistrat momentul în care mama băiatului l-a salvat trăgându-l înapoi prin geamul mașinii, relatează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Femeia mergea pe stradă împreună cu cei trei copii ai ei, când a avut loc tentativa de răpire, joi seara, în cartierul Queens din New York.

În imaginile de pe camera de supraveghere se vede cum un bărbat iese dintr-o mașină, ia copilul de pe trotuar și fuge înapoi în autovehicul.

Femeia și ceilalți doi copii aleargă spre mașină, după care ea își bagă mâinile prin geamul mașinii și trag înapoi copilul.

„Când am văzut imaginile m-am întrebat: chiar am fost eu?”, spune Dolores, mama băiatului.

„Când mi-am văzut copilul pe geamul mașinii l-am tras înapoi. Au început să se adune oameni, pentru că țipam. O femeie a sunat la poliție”, povestește ea.

În acest caz a fost arestat un bărbat de 24 de ani, acuzat de tentativă de răpire.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri