Video Moment stânjenitor. Ministrul croat de Externe a încercat să o sărute pe Annalena Baerbock, omologul său german, la summitul UE

Data publicării:
sarut
Foto: Profimedia

Imagini cu ministrul croat de Externe, Gordan Grlić-Radman, când o sărută pe obraz pe Annalena Baerbock, omologul său german, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor UE, care a avut loc joi la Berlin, au stârnit rumoare în spațiul public, relatează BBC.

Gordan Grlić-Radman a dat mâna cu Annalena Baerbock, apoi s-a aplecat în față pentru a o săruta, când se pregăteau pentru poza de grup.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Activista pentru drepturile femeilor, Rada Boric, l-a criticat pe Grlić-Radman și a descris incidentul ca fiind „extrem de nepotrivit”, potrivit presei croate.

În schimb, ministrul Gordan Grlić-Radman a spus că salutul a fost doar o „abordare caldă și umană față de o colegă”. Admite însă că momentul a fost „poate stânjenitor” și și-a cerut scuze oricui i s-a părut gestul deplasat.

Annalena Baerbock nu a făcut niciun comentariu până acum.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri