Foto Președintele american Joe Biden a dezvăluit cu cine a urmărit semifinala dintre Franța și Maroc

Data publicării:
Joe Biden cu ochelari
Președintele american Joe Biden. Foto: Profimedia Images

Președintele american Joe Biden a postat pe Twitter o fotografie care îi arată pe mai mulți lideri mondiali în timp ce urmăresc semifinala dintre Franța și Maroc. Alături de Biden se află premierul Marocului, Aziz Akhannouch. "A fost o mare onoare să urmăresc meciul de astăzi de la Cupa Mondială alături de prim-ministrul Marocului Akhannouch", a scris Biden.

Liderii mondiali și-au luat timp liber de la summitul liderilor SUA-Africa pentru a urmări Cupa Mondială, scrie Africa News.

O fotografie distribuită de președintele american Joe Biden îl arată în compania președintelui George Weah (Liberia) și a lui Muhammadu Buhari (Nigeria).

În diferite unghiuri ale fotografiei din alte surse de pe rețelele sociale apar și primul ministru Etiopiei, Abiy Ahmed, și premierul Marocului, Aziz Akhannouch, urmărind meciul, alături de Joe Biden.

"A fost o mare onoare să urmăresc meciul de astăzi de la Cupa Mondială alături de prim-ministrul Marocului Akhannouch. Indiferent de cine susțineți, a fost remarcabil să urmărim cât de mult a reușit să obțină această echipă", a scris Biden pe contul său de Twitter.

 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri