Robert de Niro nu l-ar interpreta niciodată pe Trump, pentru că e "un monstru absolut", "un narcisist sociopat"

Data actualizării: Data publicării:
robert de niro la un eveniment public
Cunoscut critic al lui Donald Trump, actorul Robert de Niro spune că Trump este un rol pe care nu l-ar juca niciodată. FOTO> Profimedia Images

Cunoscut critic al lui Donald Trump, actorul Robert de Niro spune că Trump este un rol pe care nu l-ar juca niciodată. Motivul: originalul este o persoană neplăcută și plină de ură. 

Robert de Niro, actor: "Este un monstru absolut. Și nimeni nu... ăsta e un lucru pe care nu îl înțeleg. Cred că e genul de lucru care se aliniază unui fel de logică potrivit căreia vor să facă rău oamenilor, să îi taxeze pentru că sunt nemulțumiți dintr-un anumit motiv. Este o persoană atât de rea, neplăcută, plină de ură. Nu l-aș juca niciodată ca și actor. Pentru că nu pot vedea nimic bun în el. Nimic! Absolut nimic! Nimic onorabil în el. Oricine ar fi oamenii care vor să voteze pentru el și sunt, se pare că sunt persoane inteligente care, din anumite motive... nu se poate așa ceva! Nu se poate! Dacă va câștiga alegerile, tu nu vei mai fi la această emisiune, va veni după mine, se vor întâmpla lucruri pe care niciunul dintre noi nu le poate imagina. Așa ceva se întâmplă în dictatura pe care și-o dorește din ceea ce spune. Să îl credem pe cuvânt".

Bill Maher, moderator tv și comediant: "Eu l-am crezut încă de la început. Am spus, încă de la început, omul ăsta nu va renunța niciodată la putere și încă nu a făcut-o. Nu! Încă nu a recunoscut că a pierdut alegerile trecute și a declarat public că va merge tot înainte. Spune că i-a fost furat un mandat așa că poate că va dori să elimine și limitarea potrivit căreia un președinte are dreptul la maximum două mandate."

Robert de Niro, actor: "Este un narcisist sociopat, psihopat și malign."
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri