Sari la conținut

Al doilea italian ucis în atacul din Barcelona. Tânărul de 25 de ani se afla în vacanță cu logodnica

Lucca Russo, un tânăr de 25 de ani, este cel de-al doilea cetățean italian ucis în atentatul din Barcelona. Bărbatul se afla în vacanță alături de logodnica sa când a avut loc atacul. Tânăra a fost și ea rănită, însă nu se află în stare gravă.

lucca ruso

Foto: Facebook

Lucca Russo provine din nordul provinciei Treviso și lucra ca inginer pentru o companie din Padova. Atât el cât și logodnica sa, Marta Scomazzon, erau voluntari la Crucea Roșie.

Marta se află internată la un spital din Barcelona, cu răni ușoare, au anunțat autoritățile italiene citate de The Telegraph.

lucca

Foto: Facebook

„Ne naștem fără a aduce ceva cu noi și murim fără a lua ceva cu noi. Iar în mijloc ne certăm pentru diverse lucruri, a fost ultima postare de pe pagina de Facebook a tânărului.

De asemenea, un alt bărbat italian, tată a doi copii, se află printre morţi. Bruno Gulotta, în vârstă de 35 de ani se afla în vacanţă cu partenera sa de viaţă şi cu cei doi copii ai săi, potrivit colegilor de serviciu ai italianului.

Compania unde lucra acesta, Tom’s Hardware, a anunţat pe Facebook că este în doliu.

Martina , soția bărbatului, mergea în urma soţului ei, cu bebeluşul lor de şapte luni în braţe.

14 persoane au fost ucise de şoferul unei furgonete care a intrat joi seara cu maşina pe cea mai mare arteră pietonală a Spaniei, La Rambla. 130 de oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital. Printre ei şi trei români.