VIDEO Poliția spaniolă a imobilizat un român scandalagiu, în aplauzele spectatorilor

Data publicării:
Roman imobilizat de politia spaniola
Foto: captura video

Poliția spaniolă a imobilizat și arestat un cetățean român care a început să facă scandal când a fost legitimat. Scena a fost filmată, iar „spectatorii” au apludat intervenția polițiștilor, scrie Știri Diaspora, care preia un articol din El Comercio.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Românul, care cerșește de obicei la intrarea unui supermarket din Aviles (Asturia), a fost găsit miercuri pe stradă fără o justificare și fără declarație asupra lui, scrie presa spaniolă. El a început să devină „obraznic“ când a fost legitimat, astfel că polițiștii au apelat la forță pentru a-l imobiliza și duce în arest.

Polițiștii au reușit să-l pună la pământ și să-l imobilizeze pe bărbat, în timp ce prietenul său încerca să aplaneze conflictul. Românul a fost băgat în mașina polițiștilor și dus la secția de poliție, în aplauzele cetățenilor care au asistat, de la ferestre, la scenă.

Potrivit El Comercio, românul este cunoscut în zonă ca cerșetor în fața unui supermarket din apropiere.

Un scandal cu poliția a avut loc și la București, marți seară, când un polițist a fost filmat bătând un bărbat pe stradă. Agentul este cercetat, însă sindicatul polițiștilor susține că bărbatul bătut este cel care l-a atacat pe polițist, secvență care nu apare în filmare.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri