Un bărbat a murit din cauza efectelor COVID-19 la două luni după ce a fost externat

Data publicării:
pacient covid
Un bărbat a murit din cauza efectelor COVID-19 la două luni după ce a fost externat FOTO: captură video BBC

Un bărbat care a stat timp de 60 de zile la terapie intensivă, dar nu s-a „recuperat niciodată” și a prezentat efecte pe termen lung ale coronavirusului, a murit la două luni după ce a fost externat din spital.

Roehl Ribaya, 47 de ani, britanic de origine filipineză, care locuia în Lancashire, a fost internat cu COVID-19 pe data de 29 mai și a fost externat pe 14 august, relatează BBC News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Stella Ricio-Ribaya, soția bărbatului care a fost inginer aerospațial, spune că acesta nu s-a simțit deloc bine după externare. Roehl Ribaya a făcut un stop cardiac pe data de 13 octombrie, a intrat în comă, iar după două zile a murit. 

Oficial, cauza decesului a fost stopul cardiac, iar cauza secundară a fost fibroza pulmonară post-Covid.

Stella Ricio-Ribaya a declarat: "Nu a mai fost niciodată la fel după externare. Respira greu tot timpul. Vă rog să respectați toate sfaturile guvernului ca să putem opri acest virus. Nu mai vrem să murim”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri