Foto Un bărbat s-a răsturnat cu mașina într-o spălătorie automată și a rămas blocat mai bine de o oră

Data publicării:
mașină răsturnată într-o spălătorie
Pompieri au desfăcut acoperișul mașinii și au folosit airbag-uri, plăci de lemn și cricuri pentru a elibera victima. Captură foto: Facebook / Hatfield Volunteer Fire Company

O serie de fotografii arată momentul în care un bărbat de 77 de ani din SUA s-a răsturnat cu mașina într-o spălătorie automată, rămânând astfel blocat în interiorul vehiculului până la intervenția pompierilor, informează Insider.

Șoferul vârstnic se afla în spatele volanului și încerca să plătească atunci când a apăsat din greșeală pedala de accelarație.

Compania care deține spălătoria a explicat pe Facebook motivul pentru care s-a produs accidentul în timp ce mașina trecea prin stația de plată, răsturnându-se apoi în tunelul spălătoriei.

Victima a scăpat cu răni ușoare și a primit îngrijiri medicale la un spital din apropiere de locul accidentului. Captură foto: Facebook / Hatfield Volunteer Fire Company
Victima a scăpat cu răni ușoare și a primit îngrijiri medicale la un spital din apropiere de locul accidentului. Captură foto: Facebook / Hatfield Volunteer Fire Company

Când au ajuns la fața locului, serviciile de urgență au constatat că șoferul avea portiera deschisă atunci când s-a aplecat ca să ajungă la aparatul de plată și a apăsat din greșeală pedala de accelerație.

Bărbatul și-a prins piciorul între portieră și corpul mașinii, potrivit pompierilor din Hatfield. Echipajele de intervenție au lucrat în jur de o oră jumătate pentru a-l scoate pe șofer din mașina răsturnată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pompierii au desfăcut acoperișul mașinii și au folosit airbag-uri, plăci de lemn și cricuri pentru a elibera victima. Pompierii din Hatfield au spus că acesta a fost un caz excepțional de genul celor care au loc o singură dată în toată cariera.

Șoferul mașinii răsturnate a fost transportat la un spital din apropiere, acolo unde a primit îngrijiri pentru rănile de la picioare. Starea sa de sănătate era una stabilă.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri