IPS Teodosie, supărat după ce organizatorii i-au tăiat microfonul la Ziua Marinei: „Înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”

Data actualizării: Data publicării:
teodosie microfon
IPS Teodosie a oficiat slujba de Ziua Marinei. Foto: Captură video

Slujba oficiată de Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, după un decalaj în program. Decizia a fost luată pentru a nu întârzia zborul unor aeronave ce urmau să survoleze zona. „Înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”, a declarat la plecare IPS Teodosie, vizibil iritat.

IPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba pentru aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

Arhiepiscopul a declarat jurnaliştilor că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

„Nu știm de ce au făcut asta. Înaintea lui Dumnezeu vor răspunde. Mi-au dat 17 minute, ceea ce... și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, potrivit Antena 3, în momentul plecării.

Citiți și:
Statul Major al Forțelor Navale îi prezintă arhiepiscopului Teodosie scuze pentru că a fost lăsat fără microfon

La manfestările organizate la Constanța de Ziua Marinei au luat parte și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă.

Momentul în care este tăiat microfonul Arhiepiscopului Tomisului poate fi urmărit la minutul 10:54.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri