SALONUL AUTO NEW YORK. Volkswagen Golf 7, maşina anului 2013

Data publicării:
29032013-2013-03-30-18h09m55s7
 

Până pe 7 aprilie, metropola americană va fi capitala mondială a industriei de automobile - cei mai cunoscuţi producători de maşini vor fi prezenţi aici, cu modele noi şi tehnologii de ultimă oră.

Lansată toamna trecută, cea de-a şaptea generație Volkswagen Golf a obţinut voturile a 66 de jurnalişti auto din 23 de ţări. Modelul a avut contracandidate serioase, ca Mercedes-Benz și Subaru, însă a ieşit câştigător la fel ca la Salonul Auto de la Geneva, când a obţinut titlul de maşina anului în Europa.

Mașina este mai mare decât cea din generația anterioară, dar greutatea a scăzut cu aproape 100 de kilograme datorită noilor materiale folosite în fabricarea sa, iar motorul are performanţe mai bune şi emisii mai puţine. Toate vin, însă, la pachet cu un preţ nu tocmai la îndemâna oricui - cel mai ieftin model de Volkswagen Golf 7 poate fi cumpărat cu 17.000 de euro.

Cei mai cunoscuţi producători de maşini din lume sunt prezenţi la Salonul Auto de la New York, cu modele noi şi tehnologii de ultimă oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri