(P) Câte aplicații poți instala pe smartphone-urile HUAWEI?

Data actualizării: Data publicării:
AppGallery

Aplicațiile de bază precum Facebook și Zoom funcționează pe smartphone-urile HMS

În ultimii ani, Huawei Consumer Business Group a construit foarte mult pe piața produselor electronice de larg consum din Europa, devenind una dintre cele mai bune companii de smartphone-uri. Spre deosebire de alți furnizori, compania a mers cu un pas mai departe și a introdus pe piață propriul magazin oficial de aplicații, AppGallery, atât pentru consumatorii europeni, cât și pentru cei din străinătate.

AppGallery are acum mii de aplicații din fiecare categorie, inclusiv aplicații de top la nivel mondial și cele de la dezvoltatori locali. Accentul este pus pe furnizarea a ceea ce doresc cel mai mult consumatorii, aceștia având acum de ales din mai mult de 143.000 de aplicații care funcționează pe Huawei Mobile Services (HMS).

În România, în AppGallery sunt disponibile peste 2.500 de aplicații locale, iar numărul utilizatorilor înregistrați în magazinul de aplicații depășește 2.5 milioane. Deși un utilizator folosește în principiu cel mult 100 de aplicații sau chiar mult mai puține, AppGallery adaugă constant aplicații noi, iar printre cele mai importante categorii se numără financiar, divertisment, cumpărături, business, comunicate, food & drinks, transport și navigație, comunicare și sport & sănătate.
Compania și-a concentrat eforturile pe implementarea unora dintre cele mai populare aplicații bancare, precum cele ale băncilor: Raiffeisen, Transilvania, BRD, BCR, și multe altele, astfel încât utilizatorii să-și poată folosi teminlalele pentru orice nevoi au.

AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Aplicațiile de bază precum Facebook și Zoom funcționează pe smartphone-urile HMS

Utilizatorii care doresc să acceseze Facebook, Zoom sau WhatsApp, de exemplu, o pot face foarte ușor pe dispozitivele lor HMS și le pot descărca dintr-un singur punct de intrare pe AppGallery. Atunci când vine vorba de aplicații populare la nivel internațional, cum ar fi aplicațiile Telegram, TikTok, Bolt, ING și Microsoft Office - fiecare poate fi găsită, descărcată și folosită cu ușurință din AppGallery.

Huawei are și propriile variante de aplicații la fel de eficiente ca cele din serviciile Google

Huawei a construit un portofoliu de aplicații proprii ca o alternativă la aplicațiile Google. Browserul companiei oferă aceeași experiență de utilizare ușoară și fără probleme, asociată în mod normal cu Google Chrome. Astfel, smartphone-urile care folosesc HMS sunt preîncărcate cu hărți Petal, oferă un asistent Huawei și un serviciu cloud pentru stocarea sigură a imaginilor, videoclipurilor și contactelor. Totodată, acestea vin cu un portofel în care pot fi salvate carduri de fidelitate, cupoane și carduri de acces și, în plus, sunt perfecte și pentru vizionarea de videoclipuri, pentru accesarea serialelor TV, a filmelor și a documentarelor. În AppGallery sunt disponibile și numeroase aplicații prin care utilizatorii își pot asculta muzica preferată, precum Deezer sau Tidal, având astfel acces rapid la divertisment.

Aplicațiile utile precum Petal Maps sunt preîncărcate, astfel încât consumatorii să poată găsi cu ușurință ceea ce caută. De asemenea, compania lucrează direct cu dezvoltatorii de aplicații sau furnizorii de conținut pentru a se asigura că link-urile către aplicațiile lor sunt incluse direct de pe site-urile lor web pentru a permite descărcări rapide și instantanee, într-un cadru sigur.

În AppGallery găsești aplicații pentru orice

Huawei Consumer BG a acceptat o serie de alternative pentru aplicațiile de servicii high level, ele fiind la fel de sigure. Bolt este unul dintre exemple, fiind unul dintre cele mai rapide, mai sigure și mai fiabile servicii de călătorie disponibile. Compania și-a construit o imagine bună datorită accesibilității acesteia din punct de vedere competitiv, acum concurând cu Uber pe piețele cheie din Europa. Deezer este o aplicație care este recunoscută la scară largă, aducând o calitate audio excelentă, prețuri excelente și este disponibilă pentru descărcare pe AppGallery alături de aplicația de streaming muzical Tidal.

Petal Maps este unul dintre cele mai populare servicii de aplicații mobile Huawei, îmbunătățit prin colaborarea companiei cu TomTom și furnizorii locali de conținut, pentru a se asigura că oferă servicii de cartografiere de înaltă precizie. În Polonia, spre exemplu, Huawei lucrează cu AutoMapa, un serviciu de cartografiere care oferă puncte de date pentru a îmbunătăți local Petal Maps și aceasta nu este singura țară în care are loc acest tip de colaborare.

Ultimele optsprezece luni au reprezentat pentru companie o perioadă de concentrare privind abordarea categoriilor cheie de aplicații. Huawei a prioritizat anumite sectoare, precum finanțe, navigație, lifestyle, sporturi și transporturi. La nivel european, AppGallery listează acum aproape toate aplicațiile bancare din mai multe țări din regiune, inclusiv Polonia, Austria, Turcia, Slovenia, Croația și Serbia, precum și multe țări din Europa de Sud, iar noile aplicații pentru servicii financiare sunt adăugate în mod regulat în magazin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri