Playboy plănuiește să-şi construiască un conac în metavers

Data actualizării: Data publicării:
playboy
Foto: Profimedia

Playboy vrea să-şi răspândească faimosul său logo de iepuraş în universul digital. A lansat o platformă socială digitală numită Centerfold şi intenţionează să construiască un nou Playboy Mansion în metavers, relatează CNBC.

Aceste planuri se desfăşoară în timp ce un documentar A&E se concentrează pe trecutul nemăgulitor al companiei. „Secretele lui Playboy” este un serial din 10 părţi care prezintă foşti angajaţi, colegi şi foste iubite ale fondatorului companiei, Hugh Hefner, scrie Mediafax.

Chiar înainte de debutul serialului de la sfârşitul lunii ianuarie, conducerea companiei a postat o scrisoare deschisă pe site-ul său web în care menţiona: „Playboy-ul de astăzi nu este Playboy-ul lui Hugh Hefner”.

Compania a lansat Rabbitars, 11.953 de lucrări de artă digitale originale care înfăţişează personaje de iepuraşi asemănătoare desenelor animate vândute pe OpenSea, o piaţă NFT. Rabbitar NFT deblochează, de asemenea, oferte exclusive, cadouri şi experienţe asortate metavers.

Playboy are, de asemenea, planuri de a construi un nou Playboy Mansion, dar de data aceasta într-o formă digitală.

Compania a organizat petreceri în Decentraland, una dintre cele mai populare lumi virtuale, dar încă nu a ales un site pentru conacul său metavers.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri