"Ce pot să îi fac?". Begu, iritată de loviturile Serenei. Momentul când s-a rupt meciul

Data publicării:
irina begu- digisport

 

Begu (25 ani, 35 WTA) s-a recunoscut învinsă după o oră şi 27 de minute, la prima sa confruntare cu Serena (34 ani), întreruptă de ploaie în două rânduri în primul set.

Williams, care nu are niciun titlu anul acesta, a condus cu 1-0 şi 2-1, dar apoi jocul a fost întrerupt la 15-15 din cauza ploii. Serena a reuşit un break şi s-a desprins la 3-1, dar Begu a recuperat imediat ghemul pierdut (3-2), meciul fiind din nou oprit, când americanca avea o minge de break. Williams s-a desprins la 4-2, dar Begu a revenit şi a restabilit egalitatea, 4-4. Williams şi-a făcut serviciul, iar apoi a profitat de erorile Irinei, încheind primul set cu 6-4.

În setul al doilea, Begu a început excelent cu break, dar apoi nu a mai reuşit să îi pună probleme americancei, care a câştigat şase ghemuri la rând, 6-1, obţinând calificarea în finală.

La scorul de 1-2 în manşa secundă, sportiva noastră a apelat la antrenorul său, Adrian Cruciat. Conştientă că a jucat foarte bine până în acel moment, bucureşteanca a sperat că sfaturile antrenorului vor schimba soarta meciului.

"Ce pot să-i fac?", a întrebat Irina, iar Cruciat, foarte calm, a ţinut să o ghideze, scrie digisport.ro.

"Trebuie să crezi mai mult, ai şanse. Şi în primul set au fost game-uri pe muchie de cuţit, acum la fel, se joacă. Încă nu ai atins nivelul cel mai bun. Joci la 80%, ai o mică frână. Dă drumul mai mult când vrei să ataci. Diferenţa e infimă, nu te mai agita aşa mult. Joacă mai variat şi du-te sus. Relaxată! Faci ce trebuie, mai are momente când se deconectează", i-a transmis Cruciat. Din păcate Begu nu a putut pune în practică sfaturile tehnicianului, ea deconectându-se şi pierzându-şi din agresivitate pe final.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri