Sari la conținut

Daniel Ghiță, învins în finala pentru titlul mondial de kickboxing la categoria grea

Actualizare 8:20:Daniel Ghiță a pierdut în finala de kickboxing Glory la categoria grea de la Los Angeles. Decizia arbitrilor a fost de 3-0 pentru olandezul Rico Verhoeven.


 

Sportivul român a fost învins la puncte de olandez, anul trecut, iar acum are ocazia să îşi ia revanşa. Daniel Ghiţă, fosta gardă a președintelui României, este mai hotărât ca niciodată să îl doboare pe olandez, mai ales că în lupta precedentă s-a considerat nedreptăţit de arbitraj. Meciul este în direct pe Digi Sport 1, de la ora 7:00.

„Am fost dezamăgit că am dat altcuiva şansa de a lua ceea ce mi se cuvenea. Acest lucru a fost trist pentru mine. În opinia mea şi a tuturor experţilor care au văzut meciul, eu am câştigat primele două runde, el pe a treia, nu cum a fost decizia”, a spus Daniel Ghiță.

„Sunt concentrat pe obiectivul meu, nimeni nu mă poate opri. Nu mi-e frică. M-am pregatit, voi fi acolo 100%”, a spus Rico Verhoeven.

Este un campion fals. Nu cred ca Rico e rivalul meu. În kickbox, i-am găsit pe Saki, Schilt şi alţi băieţi puternici. Ei sunt adevăraţii regi, nu micul prinţ care a câştigat un turneu, printr-o decizie greşită”, a mai spus Daniel Ghiță.