Sari la conținut

LIGA 1. Petrolul va începe playout-ul cu patru puncte

Poli Timişoara a reuşit prima victorie din 2016, împotriva Petrolului. Pe arena Dan Păltinişanu, Hernandez a avut prima ocazie importantă în minutul 11, dar a ratat execuţia din poziţie ideală.

Nici Belu nu a reuşit să trimită pe spaţiul porţii peste nouă minute.

Gazdele au deschis totusi scorul până la pauză. Ovidiu Popescu a centrat de pe stânga, iar Bărbuţ a reluat plasat.

În prelungirile primei reprize, Gavrilă a ratat incredibil din centrul careului. Pe final, Llorente nu a reuşit să-l învingă pe Cobrea cu un şut de la distanţă, si Poli Timişoara - Petrolul s-a încheiat 1 la 0.

Pentru bănăţeni a fost abia al cincilea succes în 26 de etape, în timp ce Petrolul a suferit a 16-a înfrângere stagională.

Astăzi se vor disputa partidele CSU Craiova – CFR Cluj (14:00), ASA Târgu Mureș – FC Botoșani (20:30) și Steaua București – CSMS Iași (20:30), toate în direct la Digi Sport.

FC Botoșani poate fi echipa care să decidă soarta celorlalte echipe din confruntările care vor decide și ultimele echipe care vor merge în playoff și playout. Dacă învinge Botoșaniul învinge în deplasare, CSMS Iași merge în playoff chiar și cu o înfrângere pe terenul Stelei.

CSMS Iași are avans un punct față de ASA Târgu Mureș. Dacă ieșenii înving Steaua în deplasare, atunci merg în playoff indiferent de scorul obținut de ASA. Însă, dacă echipa din Copou pierde sau obține doar un rezultat de egalitate, ASA se califică în primele șase echipe datorită rezultatelor directe.