Schalke - Steaua. Roș-albaștrii nu au învins nicio echipă din Bundesliga

Data publicării:
piovaccari

Echipele germane reprezintă un complex pentru Steaua. Roş-albaştrii nu au reuşit să învingă niciodată o formaţie din Bundesliga. Acum, steliştii se pregătesc nemţeşte datorită preparatorului fizic Thomas Neubert şi speră să profite de experienţa lui Laurenţiu Reghecampf în fotbalul german.

Este un avantaj foarte mare. Știe foarte bine să ne pregătească, atat fizic cât și psihic. Știe foarte bine ce trebuie să facem cu o echipă nemțească și cred că asta ne va ajuta foarte mult”, spune Ciprian Tătăruşanu.

Dânsul pregătește într-un anumit fel echipa asta și sunt convins că până la ora meciului o să facă Steaua să pună probleme celor de la Schalke”, adaugă Iasmin Latovlevici.

Helmuth Duckadam este convins că steliştii se pot întoarce cu o victorie de la Gelsenkirchen. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor a dezvăluit cum îi pot surprinde oamenii lui Reghecampf pe cei de la Schalke.

Prin jocul nostru pe care îl știe toată lumea, nu e un secret. Prin dăruire maximă, prin pressing agresiv, fără să-i lăsăm să joace”, spune Helmuth Duckadam.

Unul dintre principalele pericole pentru poarta lui Tătărușanu îl reprezintă Kevin Prince Boateng, cel mai în formă jucător al germanilor. Deși a jucat pentru Milan în preliminarii, ghanezul are drept de joc în meciurile din grupă ale lui Schalke datorită noilor regulamente UEFA.

Shalke - Steaua se joacă mâine, 18 septembrie, de la ora 21:45 și este transmis de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri