Serena Williams, campioană la Wimbledon

Data publicării:
serena si muguruza wimbledon GettyImages-480372510 11072015

Garbine Muguruza a început bine finala de la Wimbledon. Jucătoarea din Spania a deschis meciul cu Serena Williams cu un break, însă nu a reuşit să rămână în avantaj. Numărul unu mondial a întors rezultatul şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Rezultatul s-a repetat şi în setul al doilea, iar Williams a devenit pentru a şasea oară în carieră campioană la Wimbledon.

„Garbine a jucat atât de bine. Nici nu am ştiut că s-a terminat pentru că a luptat atât de mult în final. Mi-am zis: OK, va trebui să jucăm în continuare. Felicitări, nu fii tristă, vei ţine şi tu trofeul acesta cât de curând. Crede-mă!”, i-a spus Serena Williams adversarei sale după încheierea meciului.

Pentru Serena a fost cel de-al 21-lea titlu de mare şlem câştigat de-a lungul carierei. O depăşesc doar Stefi Graff - cu 22 de titluri şi Margaret Court - cu 24.

2015 ar putea fi anul de referinţă al carierei Serenei Williams. Cu un succes la US Open, jucătoarea din Statele Unite ar încheia anul cu toate cele patru turnee de mare şlem în palmares.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri