Tragerea la sorți a turneului Miami Open. Ce program are Simona Halep

Data publicării:
simona-williams

Potrivit treizecizero.ro tragerea la sorți de la Miami a trimis-o pe Simona Halep tot pe jumătatea de tablou a Serenei Williams, la fel ca și la Indian Wells, iar cele două sunt "programate" să se întâlnească în penultimul act. În California, cele două ar fi trebuit să se întâlnească într-o semifinală care a stârnit discuții aprinse printre fanii din întreaga lume, dar retragerea liderului mondial a amânat marele meci.

Și Serena, și Simona au șanse mari să fie la start. Dacă românca a confirmat clar la conferința de presă de la Indian Wells că merge la Miami, se așteaptă un răspuns clar din partea celei care a câștigat de șapte ori turneul. Însă pe Twitter au circulat informații potrivit cărora Serena ar fi făcut o injecție cu cortizon pentru a se reface în timp. Când și-a anunțat retragerea din meciul cu Simona, americanca a precizat că are nevoie de câteva zile ca inflamația să treacă și că, în mod normal, ar trebui să joace la Miami.

Simona Halep are bye(n.r.: avansarea automată a unui jucător în următoarea rundă a turneului fără a se confrunta cu un adversar.) în primul tur, așadar câteva zile prețioase de odihnă. Mai departe, traseul ei arată astfel:

Turul al 2-lea: Nicole Vaidisova sau o jucătoare din calificări (Q)

Turul al 3-lea: Camila Giorgi, Magdalena Rybarikova, Q

Turul al 4-lea: Jelena Jankovic, Victoria Azarenka, Flavia Pennetta, Tsvetana Pironkova, Silvia Soler Espinosa, Q

Sferturi de finală: Eugenie Bouchard, Madison Keys, Sloane Stephens, Lucie Safarova sau Shvedova, Larsson, Wickmayer, Dellacqua, Hantuchova, Bencic, Vinci, Q

Semifinale: Serena Williams. Alte variante plauzibile: Ana Ivanovic, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Sara Errani.

Finală: Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki, etc.

Potrivit treizecizero.ro traseul îi dă timp Simonei de acomodare în primele tururi, cum românca a arătat că are nevoie, mai ales că vine după un turneu care a consumat-o în special mental. Nicole Vaidisova este o jucătoare cu un trecut mult mai strălucitor decât prezentul. De la revenirea în circuit, cehoaica a jucat preponderent în ITF-uri și a primit un wildcard la Miami.

Citiți și: FINALA de la Indian Wells, în presa internaţională

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri