VIDEO. Golurile de miercuri din Liga Campionilor

Data publicării:
gol cr7

În celălalt meci al grupei, Real Madrid a făcut spectacol cu FC Copenhaga. Ronaldo a înscris singurul gol al primei reprize. Galacticii s-au dezlănțuit apoi și și-au majorat avantajul. Ronaldo și dubla lui Angel Di Maria au stabilit scorul final: Real - Copenhaga 4 la 0.

În grupa C, Olympiacos a făcut instrucție cu Anderlecht. Grecii s-au impus cu 3 - 0 în Belgia, grație lui Konstantinos Mitroglou. Atacantul lui Olympiacos a reușit un hattrick și o menține pe Oympiacos în cursa pentru un loc în primăvara UEFA Champions League.

Paris Saint Germain și-a consolidat primul loc în grupă. Zlatan Ibrahimovici a reușit o dublă în meciul cu Benfica. Brazilianul Marquinhos a marcat și el pentru parizieni, care s-au impus în cele din urmă cu 3 - 0.

În grupa D, campioana Bayern Munchen și-a arătat încă o dată valoarea. Manchester City nu a avut replică în fața trupei lui Guardiola, care a condus la un moment dat cu 3 - 0. Ribery, Muller și Robben au fost la finalizare. City a redus din handicap prin Negredo.

La Moscova, CSKA a învins-o pe Plzen cu 3 - 2, într-un meci în care portarul cehilor a încasat un autogol cum rar se vede în UEFA Champions League. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri