Buzărnescu, după ce a eliminat-o pe Svitolina: Nu pot să cred că se întâmplă asta!

Data publicării:
buzarnescu

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 33 WTA, care a eliminat-o vineri pe favorita 4, Elina Svitolina, în turul trei la Roland Garros, a notat pe Facebook că nu îi vine să creadă ce i se întâmplă şi a precizat că se bucură de fiecare moment petrecut la Paris.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Nu pot să cred că se întâmplă asta! Mă bucur de fiecare moment petrecut aici, la Paris. Turul următor, cu Keys”, a scris Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 31, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, una dintre favoritele la câştigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

În faza următoare, Buzărnescu, 30 de ani, va evolua pentru prima dată cu americanca Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri