Declarația Simonei Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor: Sunt sigură că meritam tot ce mi-a transmis Darren Cahill

Data actualizării: Data publicării:
simona halep karolina pliskova getty
Foto: GettyImages

Simona Halep a spus, în urma partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, încheiată cu scorul de 0-6, 6-2, 4-6, că a meritat toate cuvintele dure pe care i le-a spus, în timpul meciului, antrenorul său, australianul Darren Cahill, potrivit Mediafax.

După un început bun al celui de-al treilea set al partidei, Simona Halep a avut parte de cinci game-uri consecutive pierdute, ceea ce nu l-a făcut fericit pe antrenorul australian Darren Cahill.

„Uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de rușine pe teren (...) Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

Citiți și: 
Darren Cahill, discurs dur către Simona Halep: Uită-te la mine! Ai fost făcută de rușine pe teren

„A fost un mic impact pentru mine, dar sunt sigură că meritam deoarece nu eram calmă. Am schimbat ceva în atitudinea mea. Toată lumea știe că lucrez la asta. Am fost puțin enervată pe mine că am făcut asta și sunt sigură că l-am enervat și pe el”, a spus Simona Halep despre reacția lui Cahill.

În urma partidei, Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina şi Karolina Pliskova.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri