Două românce în sferturile probei de dublu de la Roland Garros

Data actualizării: Data publicării:
2016 French Open - Day Eight
Foto: Guliver/GettyImages

Perechea Irina-Camelia Begu/Saisai Zheng (România/China) s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. În sferturi s-a calificat și Raluca-Ioana Olaru alături de Olga Savciuk.

2016 French Open - Day Eight
Foto: Guliver/GettyImages

Begu şi Zheng au învins, în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi 13 minute, cuplul chinez Ying-Ying Duan/Shuai Peng.

În sferturile de finală, Irina-Camelia Begu şi Saisai Zheng vor întâlni învingătoarele partidei dintre perechea australiană Ashleigh Barty/Casey Dellacqua şi cuplul Daria Gavrilova/Anastasia Pavliucenkova (Australia/Rusia).

Pentru calificarea în sferturile de finală la Roland Garros, Begu şi Zheng vor primi câte 430 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 72.000 de euro.

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina) s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Olaru şi Savciuk au învins cuplul Gabriela Dabrowski/Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 9, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Meciul a durat o oră şi 56 de minute.

În sferturi, Olaru şi Savciuk vor întâlni perechea Yung-Jan Chan/Martina Hingis (China/Elveţia), cap de serie numărul 3.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri