VIDEO | Accident grav în Formula 3. Patru persoane sunt în stare critică

Data actualizării: Data publicării:
formula3

Sophia Florsch, pilot german în vârstă de 17 ani, a fost protagonista unui accident teribil, duminică, la Grand Prix-ul de F3 de la Macao. Ea a suferit o fractură la coloana vertebrală, informează L’Equipe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se vede cum Florsch a ratat virajul, intrând cu o viteză de peste 200 de km/h într-o mașină care încetinise în fața sa, apoi a zburat spre locul în care mai mulți jurnaliști transmiteau cursa, scrie gsp.ro.

Conform informațiilor, Sophia Florsch a scăpat cu viață și se află în afara oricărui pericol, însă 4 jurnaliști - un cameraman și 3 fotografi au fost grav răniți și se află în stare critică.

Nu se știe deocamdată dacă accidentul s-a produs în urma unei defecțiuni tehnice sau a unei erori de pilotaj. 

Spitalul din Macao a anunţat că sportiva este conştientă şi în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Sophia Florsch a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că se simte bine şi că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. „Vreau doar să vă anunţ că sunt bine, dar voi fi operată mâine dimineaţă. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”, a notate ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri