ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Mesaj dur al lui Dan Voiculescu pentru Kovesi

voiculescu

După ce luni, după revocarea şefei DNA, a anunţat, pe blogul său, că în perioada care urmează şi alţii vor avea probleme, Dan Voiculescu a revenit marţi cu un nou mesaj. De data asta, intitulat "În...

Avertizare de cod roșu de inundații, emisă de hidrologi

inundatii bucuresti

A plouat torenţiat luni-noapte şi marți dimineaţă în Capitală, iar canalizările au fost depăşite de cantitatea mare de apă. Câteva bulevarde şi străzi au fost inundate şi a fost nevoie de intervenţia...

Alertă! Focar de pestă porcină în Bihor

pesta procina

Măsuri drastice luate în nordul Bihorului, după ce ancheta epidemiologică a confirmat prezența virusului pestei porcine africane la porcii dintr-o gospodărie din localitatea Crestur.

Protest mut în faţa sediului PSD Bihor

VO protest mut PSD Bihor

La scurt timp de la anunţarea revocãrii din funcţie a procurorului-şef al DNA, peste 30 de orãdeni s-au strâns în faţa sediului PSD Bihor, unde au protestat în tãcere.