ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Ce facem când apare gelozia între frați?

frati

Știți cu toții vorba „se înțeleg ca frații". Dar ce facem atunci când frații... nu se înțeleg atât de bine? Despre rivalitățile dintre copii, dar și despre cum pot părinții să le rezolve ne vorbește...

Cele cinci scenarii posibile după alegerile din Turcia

colaj erdogan ince_getty

Turcia votează duminică într-un dublu scrutin prezidenţial şi legislativ, considerat o provocare electorală majoră la adresa preşedintelui în exerciţiu Recep Tayyip Erdogan, aflat la putere de 15 ani.

2.000 de participanți la Olimpiada corporatiștilor

olimpiada corporatisti

A început olimpiada corporatiştilor, la care participă angajaţi din 50 de companii, din România şi străinătate. Sunt sporturi pentru toată lumea: fotbal, baschet, ciclism, dar şi pescuit sau şah.

Efectele traumelor din perioada intrauterină

mana bebelus copil nou nascut

Traumele din copilărie, dar și cele din perioada intrauterină, cresc riscul de boli cardiovasculare, neurologice sau psihiatrice la maturitate, conform studiilor. În plus, a fost demonstrat...

Străzi betonate cu morcovi şi sfeclă

ciment

Fibrele vegetale pot întări anumite materiale, cum ar fi betonul. Dacă se adevereşte ce spun oamenii de ştiinţă britanici, nu doar că drumurile nu se vor mai crăpa, dar vor şi polua mai puţin.