A. Năstase după încheierea procesului: Sunt pregătit pentru achitare. Celelalte variante nu am de ce să le iau în considerare acum

Data publicării:
Dana Nastase-Mfax

„O să vedem care va fi soluția, crede că ați avut avantajul de a urmări în sală ceea ce s-a întâmplat, argumentele, vom vedea care va fi sentința. Sunt pregătit psihic pentru achitare, asta mi se pare normal. Celelalte variante nu am de ce să le iau în considerare acum. Mi-am dat seama cât de firavă este acuzarea și din punctul de vedere al aspectelor juridice”, a subliniat el după încheierea procesului.

„Mi-e greu să fac pariuri cu sentințe legate de mine. Mi se pare anormal ce se întâmplă, iar încrâncenarea stupidă a DNA...Poate pedeapsa de 9 ani de hărțuire vine ca urmare a faptului că ar fi trebuit să intru nu în politic, ci în zona administrativ-birocratică, unde să nu risc să îmi fac antipatii”, a spus Adrian Năstase.

„Nu am planuri politice, sper că voi avea liniștea necesară pentru a citi, a mă relaxa. Poate să intru la un moment dat într-o activitate mai relaxată la universitatea la care predau, la fundația Titulescu. Am resurse să revin în viața politică, dar deocamdată nu am dreptul să fac acest lucru”, a adăugat el.

„După alegeri s-a instaurat un nou regim politic, acela a decis să facă un război cu trecutul și cu adversarii politici.Am fost considerat cel mai important, acum nu știu dacă este o inerție a acelei hotărâri. Nu e cazul să vorbim despre o candidatură la alegerile prezidențiale. Acum, numai dacă s-ar da o sentință de pedeapsă cu spânzurarea poate m-ar șoca. Sunt mai puternic. Soția mea, atunci când e nevoie, poate fi și ea foarte puternică”, a declarat Adrian Năstase. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri