Traian Băsescu, o nouă reacție la instalarea lui Eugen Teodorovici la Finanțe

Data publicării:
24583

  

Eugen Teodorovici și Traian Băsescu dau mâna la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie a membrilor Guvernului României, în decembrie 2012. Foto: presidency.ro.

„Cu jurămîntul depus de Teodorovici, asta e. Punct şi de la...vara lui 2012, ÎNAINTE!”, a scris Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte a transmis și duminică seară un mesaj pe Facebook adresat şefului statului, Klaus Iohannis, în care spune că a-l valida pe Eugen Teodorovici la Finanţe, după votul din Senat privind cazul Şova, este „un semnal” care îl „trimite înapoi la Grivco”.

Traian Băsescu a postat şi vineri seară un mesaj pe Facebook, în care aminteşte de reacţia, pe care o consideră târzie, a preşedintelui Klaus Iohannis la momentul respingerii de către Senat a cererii DNA de arestare a lui Dan Şova şi o leagă de faptul că preşedintele a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a-l numi ministru la Finanţe pe Eugen Teodorovici, despre care arată că „a votat împotriva reţinerii şi arestării lui Dan Şova”.

Eugen Teodorovici şi Marius Nica au depus jurământul de învestitură în calitate de miniştri ai Finanţelor, respectiv Fondurilor Europene, în această dimineață.

Postul de ministru al Finanţelor a devenit vacant după ce Darius Vâlcov, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, a demisionat, postul fiind preluat, în urmă cu o săptămână, cu titlu de interimat, de către premierul Ponta.

Eugen Teodorovici a fost desemnat la sfârşitul săptămânii trecute pentru funcţia de ministru al Finanţelor, funcţie deţinută până acum de acesta, de ministru al Fondurilor Europene, fiind preluată de Marius Nica.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri