Simona Halep, susţinută în tribune de Nadia Comăneci şi Horia Tecău

Data publicării:
simona halep fericita - GettyImages-10092015

Favorita numărul doi la câştigarea trofeului, jucatoarea noastră a învins-o pentru prima oară în carieră pe Victoria Azarenka, în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, după două ore şi 40 de minute de joc. Simona Halep, numărul doi mondial, şi-a asigurat astfel un cec de peste 800 de mii de dolari şi 780 de puncte WTA.

„A fost un meci greu şi sunt extrem de fericită că am câştigat. Nu ştiu unde am găsit puterea de a câştiga acest meci după întrerupere. Publicul a fost extraordinar. Vă mulţumesc că aţi venit şi că m-aţi susţinut”, a declarat Simona Halep, imediat după încheierea partidei.

Reporter: Am observat în Canada această susţinere. Simona, iată! (aplauze și scandări ale numelui Simonei -n.r.) Cum te fac aceste încurajări să te simţi?

„Este extraordinar. Este ca şi cum aş fi acasă. Oriunde mă duc am parte de aceste încurajări. Vă mulţumesc pentru asta. Este ceea ce îmi dă putere. Vă aştept şi la următorul meci”, a răspuns Simona Halep.

Ea a fost încurajată din tribune şi de fosta gimnastă Nadia Comăneci şi de Horia Tecău.

Reporter: Cum este să o ai alături de tine pe Nadia?

Simona Halep: Nadia, îţi mulţumesc că ai venit! Este minunat să ai o mare campioană în tribună! Sper că ţi-a plăcut meciul, a fost destul de greu, dar a fost o zi bună pentru noi toţi.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26. Meciul se va juca în această noapte, nu mai devreme de ora 4:00, scrie digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri