Live

Legendarul muzician Eric Clapton a dezvăluit că începe să surzească

Data publicării:
Foto: Gulliver/GettyImages

Muzicianul britanic de blues şi rock Eric Clapton, recompensat cu multiple distincţii internaţionale, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat recent postului BBC Radio 2 că îşi pierde auzul, scrie Agerpres.

Legendarul chitarist, vocalist şi compozitor a declarat în cadrul emisiunii 'Steve Wright in the Afternoon' că atât pierderea auzului cât şi tinitusul de care suferă - o tulburare de auz care poate cauza senzaţia de ţiuit în urechi - îi afectează cariera.

„Surzesc, am tinitus, mâinile aproape lucrează. Sper că oamenii vor veni să mă vadă doar pentru că, sau poate mai mult decât pentru că sunt o curiozitate”, a adăugat artistul în vârstă de 72 de ani.

„Pentru mine este uimitor că încă sunt aici”, a mărturisit artistul, care a dat însă asigurări că intenţionează totuşi să continue să cânte şi să susţină spectacole.

„Voi lucra în continuare, fac câteva concerte, am spectacol în Hyde Park în iulie”, a precizat Clapton adăugând că singura sa îngrijorare pe care o are este „competenţa” sa.

Cel mai recent produs discografic al lui Clapton a fost lansat în 2016 sub titlul 'I Still Do'.

Într-un interviu publicat în luna decembrie în 'Rolling Stone', muzicianul a mărturisit că în timpul înregistrării acestui disc a suferit de o formă gravă de eczemă, artistul fiind obligat că cânte la chitară cu mănuşi şi plasturi. „A fost o catastrofă. Palmele mi se descuamau”, a explicat el.

Interviul a fost acordat de Clapton pentru BBC 2 pentru promovarea unui nou documentar despre viaţa sa, intitulat "Eric Clapton: Life in 12 Bars".

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri