Live

Promisiunea pe care a făcut-o Prințul Harry lui Thomas Markle când i-a cerut mâna lui Meghan

Data publicării:

Tatăl lui Meghan Markel a vorbit pentru prima oară cu jurnaliştii, după scandalul care a dus la anularea participării la nunta fiicei sale. Thomas Markel a vorbit despre momentul respectiv într-un interviu acordat emisiunii "Good Morning Britain", de la postul ITV. Le-a mărturisit jurnaliştilor şi cum a aflat că Meghan şi prinţul Harry se întâlnesc, dar şi cum moştenitorul coroanei britanice i-a cerut permisiunea să se căsătorească cu fiica sa.

Thomas Markle: Mi-a spus că are un nou iubit, după care mi-a zis că e britanic, pentru ca apoi să îmi spună că e un prinţ. Mi-a spus că va trebui să-i spunem H., pentru ca nimeni să nu ştie că e vorba de Harry.

A fost momentul în care tatăl lui Meghan Markle a aflat că fiica lui se întâlneşte cu prinţul Harry. De aici până la cererea în căsătorie a mai fost puţin.

Thomas Markle: Meghan mi-a spus prima, după care Harry şi Meghan m-au chemat la telefon şi Harry mi-a cerut mâna fiicei mele, iar eu i-am spus: Eşti un gentleman, promite-mi că nu vei ridica mâna asupra fiicei mele şi desigur că-ţi dau voie să te căsătoreşti cu ea.

Au apărut, însă, problemele. Urmărit întruna de paparazzi, Thomas Markle a înscenat o şedinţă de probă la croitorul care ar fi trebuit să-i confecţioneze costumul pentru nunta lui Meghan.

Thomas Markle: În ultimul an, fotografii m-au prezentat în mod negativ, m-au fotografiat cu berea în mână, în timp ce duceam gunoiul, aşa că m-am gândit că e un mod de a-mi îmbunătăţi imaginea... Pot spune că totul a luat-o razna.

Thomas Markle ar fi trebuit să-şi conducă fiica la altar, însă din cauza unei operaţii la inimă a urmărit ceremonia la televizor

Thomas Markle: Meghan a plâns, au fost dezamăgiţi, dar amândoi mi-au spus să am grijă de mine, mi-au spus că sunt îngrijoraţi în privinţa mea.

Ce urmează acum pentru Meghan, devenită ducesă de Sussex? Tatăl ei pare să ştie, după cum le-a mărturisit jurnaliştilor britanici.

Thomas Markle: Îşi doreşte copii de mult timp, iar atunci când l-a întâlnit pe Harry şi a vorbit despre cât de mult îl iubeşte, mi-am dat seama că trebuie să apară curând şi un copil.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hugh Grant a ajuns la un acord în procesul cu tabloidul acuzat și de prințul Harry de violarea intimității

Cum a răspuns justiția britanică la cererea prinţului Harry de a-i asigura protecție permanentă

Harry şi Meghan, prima reacție după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Prințul Harry pierde încă un proces cu statul britanic și nu va mai beneficia de o echipă de securitate permanentă

Partenerii noștri