Live

Ciolacu anunță modernizarea magistralei Berceni-Pipera și îl atacă pe Nicușor Dan: Sperăm la un primar care să poată gestiona metroul

Data actualizării: Data publicării:
Trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, în noaptea de Înviere, la un interval de aproximativ 10 minute. Foto: Metrorex / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat în ședința de Guvern de joi că se va finanța un proiect în valoare de aproximativ un miliard de lei pentru modernizarea magistralei de metrou Berceni-Pipera. În acest context, l-a atacat pe Nicușor Dan care a declarat că refuză să preia metroul pentru că "nu are încredere în Guvern".

"Avem azi pe listă și o investiție foarte importantă pentru bucureșteni. Modernizăm cea mai aglomerată magistrală de metrou, Berceni – Pipera.

Este un proiect de aproape un miliard de lei, finanțat mai ales din bani europeni. Recent, Nicușor Dan a recunoscut că nu e pregătit să preia metroul la Primărie.

Sper ca, din iunie, Bucureștiul să aibă un primar capabil, care să convingă Guvernul că vrea și poate gestiona acest serviciu public esențial unei capitale europene", a spus Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

În urmă cu două săptămâni, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la Digi24, întrebat de ce a refuzat să preia metroul de la Ministerul Transporturilor, că nu are încredere într-un Guvern care nu a fost corect „cu subvenția la termie”.

"Ar fi bine ca Primăria să aibă și metroul, dar pentru asta trebuie să ai încredere în Guvern, iar eu n-am", a spus atunci Nicușor Dan.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum ne putem proteja de inflație. Investițiile care pot genera venituri

Serviciile secrete poloneze au găsit dispozitive de ascultare în sala în care trebuia să se reunească guvernul

Mesajul de Paște al lui Marcel Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Partenerii noștri