Live

Un bărbat dispărut înainte de Paște a fost găsit mort lângă mașina căzută într-o râpă

Data actualizării: Data publicării:
Bărbat dispărut înainte de Paște, găsit mort lângă mașina căzută într-o râpă.

Un bărbat de 64 de ani, dat dispărut în sâmbăta Paștelui, după ce a plecat de acasă, din Reșița, județul Caraș-Severin, a fost găsit decedat, miercuri, într-o râpă de pe DN 58.

Potrivit Poliției Caraș-Severin, bărbatul de 64 de ani, dispărut în data de 23 aprilie din Reșița, a fost găsit decedat.

„În urma căutărilor organizate în mai multe locații de pe raza județului, polițiștii au identitificat pe DN 58, între localitățile Carașova și Anina, în afara părții carosabile, într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferență de nivel de aproximativ 8 metri) autoturismul precum și corpul bărbatului de 64 de ani, declarat dispărut”, transmite, miercuri seara, Poliția Caraș-Severin.

Din cercetările polițiștilor, se pare că mașina se deplasa din direcția Anina către Reșița și ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, iar șoferul a fost proiectat în afara habitaclului.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cutremur în România, sâmbătă seara

Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un algerian dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

Partenerii noștri