Live

VIDEO. Două accidente în aceeaşi zi, în aceeaşi localitate. Un om a murit, patru persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:

O localitate din Bihor a fost locul în care s-au produs două grave accidente de circulație în aceeași zi, la un interval de doar câteva ore. Un bărbat a murit în jurul orei 14, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal colector la ieșirea din localitatea Leș spre comuna Tinca, pe Drumul Județean 792A. Dimineață, alte patru persoane au fost rănite. Mașina în care se aflau s-a răsturnat la marginea drumului.

imagini: Călin Pentie

Apelul la numărul de urgență 112 a fost dat la ora 14:16.

„Poliţia a fost anunţată că pe drumul judeţean 792A Oradea – Tinca, la ieşirea din localitatea Leş, s-a produs un accident de circulaţie. Un autoturism Fiat a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-un şanţ”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

„Spre locul accidentului s-au îndreptat de urgență un echipaj de paramedici și unul de descarcerare, ambele de la Detaşamentul 2 Pompieri Oradea, şi un echipaj SMURD”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Acesta li s-au alăturat şi un echipaj al Ambulanţei Bihor. Salvatorii de la descarcerare au fost nevoiţi să îşi croiască drum prin vegetaţia abundentă de pe malul canalului în care s-a răsturnat vehiculul.

„Maşina venea dinspre Oradea şi într-o curbă a derapat. A ieşit de pe drum şi s-a răsturnat în şanţul adânc”, spune un martor.

Cei strânşi la locul accidentului spun că din maşină a ieşit o femeie, care a fost preluată imediat de salvatori pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. În schimb, şoferul de 59 de ani, din Miersig, a rămas prins în maşină, iar echipajul de la descarcerare s-a chinuit minute bune ca să-l scoată din autoturism.

„Din păcate, a suferit leziuni grave, iar medicii nu au putut decât să constate decesul conducătorului auto”, a declarat maiorul Roşca.

A fost cel de-al doilea accident petrecut sâmbătă în Leş. Dimineaţă, puţin după ora 10, o maşină s-a răsturnat la intrarea în localitate dinspre Oradea, pe DN 79. Doi adulţi şi doi copii de 3 şi 10 ani au fost răniţi, dar sunt în afara oricărui pericol.

Editor web: Adrian Laboş

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un şofer, posibil drogat, a ameninţat un altul cu un cuţit, după o şicanare în trafic în Mamaia

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una în stare foarte gravă. A intervenit elicopterul SMURD

O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe DN2, la Mărășești: șoferul a murit, traficul este blocat

O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, în Orăștie

Partenerii noștri