Live

VIDEO Un șofer din Timișoara a fost cât pe ce să dea peste un bărbat pe trecerea de pietoni, apoi l-a scuipat

Data actualizării: Data publicării:
Comportament revoltător din partea unui şofer din Timişoara, acuzat de un pieton ca a fost la un pas să dea peste el, pe trecere. Sursa: Captură video

Comportament revoltător din partea unui şofer din Timişoara, acuzat de un pieton ca a fost la un pas să dea peste el, pe trecere. Tânărul care era la volan a tras maşina pe trotuar şi a început să îl scuipe. După care, foarte relaxat, s-a urcat înapoi în maşină.

Incidentul a avut loc în apropierea centrului Timișoarei, într-o zonă în care mașinile intră adesea în spațiul pietonal.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în acest incident, după ce imaginile publicate pe rețelele sociale au ajuns și la IPJ Timiș.

Cei doi au fost chemați azi la audieri.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

O mașină a luat foc în mers pe șoseaua de centură a Clujului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Partenerii noștri