Live

Încă 2 angajați ai DSP București au coronavirus

Data publicării:
Laborator pentru teste anti-COVID-19. Foto: Inquam Photos / George Călin

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate la Direcția de Sănătare Publică București. Cei doi sunt colegi de birou cu o femeie care e internată deja la în spital, a anunțat Ministerul Sănătății.

Cele două persoane nu au simptome și sunt izolate la domiciliu încă de luni. Azi urmează să fie internate într-o unitate sanitară din Capitală. Alți trei colegi care au fost testați au primit rezultate negative. În sediul în care lucrau persoanele infectate cu noul coronavirus s-au făcut operațiuni de dezinfecție și nebulizare.

Ministerul Sănătăţii a precizat vineri că, potrivit unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, rezultatele celor 57 de probe recoltate de la personalul din cadrul DSP, sediul din strada Avrig, sunt negative.

Un medic de la DSP Bucureşti a anunţat luni că este pozitiv la testul COVID, a precizat joi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El a precizat că doctorița se simțea rău de vineri și a stat acasă.

O doamnă doctor depistată pozitiv a avut cinci contacţi direcţi, toţi sunt în izolare în acest moment şi sunt 14 care s-au autodenunţat ca şi contacţi direcţi, urmând ca astăzi să fie testaţi fiecare dintre ei, preciza ministrul.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rafila, despre scandalul Pantelimon: E de nepermis să compromiți medici pentru mize personale. Colegiul Medicilor să ia măsuri

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Anticoncepționalele ar putea fi compensate pe bază de rețetă medicală. Anunțul ministrului Sănătății

Rafila, despre tratarea pacienților: „Cele 2 sectoare, public și privat, nu trebuie să fie considerate opuse. Vreau să găsim o soluție”

Partenerii noștri