Live

Elena Udrea a fost eliberată din arest, în ajunul Crăciunului

Data actualizării: Data publicării:

Elena Udrea, eliberată din arest, chiar în ajunul Crăciunului. Anunţul a fost făcut de avocatul acesteia, care a declarat că Ministerul Public din Costa Rica a anunțat că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru al Turismului din închisoarea costaricană. Informaţia este confirmată şi de iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, care se află şi el în Costa Rica. 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea a ieșit din arest luni, în urma unei decizii a judecătorilor români.

Ministrul Justiţiei a anunţat sâmbătă seara la un post de televiziune că a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflată în detenţie în Costa Rica, din luna octombrie.

Aceeași situație este valabilă și în cazul Alinei Bica.

Aceasta, după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători formate nelegal, după cum consideră Curtea Constituţională.

Decizia lui Tudorel Toader vine după ce Tribunalul Bucureşti a decis vineri revocarea cererilor de extrădare pentru Elena Udrea dar şi pentru fosta şefă DIICOT, Alina Bica.

În ianuarie, aceiași magistraţi care i-au admis suspendarea pedepsei vor decide dacă dosarul se va rejudeca.

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul gala Bute la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

„Zona albastră” din Costa Rica, unde locuiesc cei mai longevivi oameni de pe Pământ. Trăiesc peste 80 sau 90 de ani fără medicamente

5 destinații de vacanță neașteptate, recomandate de un bărbat care a călătorit în 107 țări

Tudorel Toader acuză o „monstruoasă coaliție” după pierderea funcţiei de rector al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi

Partenerii noștri