Live

Video O româncă a vrut să treacă frontiera cu un adolescent afgan într-un geamantan. Ea era într-un tren internațional

Data actualizării: Data publicării:
O româncă a vrut să intre în țară cu un adolescent afgan într-un geamantan. FOTO: Poliția de Frontieră

O femeie în vârstă de 24 de ani a vrut să treacă frontiera cu un adolescent pe care îl ascunsese într-un geamantan. Polițiștii de frontieră de la Curtici au făcut această descoperire într-un tren internațional.

Situația a fost semnalată în trenul IR 346 – 1, cu destinație Austria, în jurul orei 2.20, informează miercuri Poliția de Frontieră.

În timpul verificărilor, polițiștii au constatat starea de agitație a unei femei, cetățean român, în vârstă de 24 de ani, așa că i-au verificat cu atenție bagajele.

În timpul controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit un adolescent ascuns într-un geamantan care îi aparţinea femeii, fiind vorba despre un cetățean afgan, în vârstă de 15 ani. Femeia a declarat ca este prietena fratelui minorului şi că intenţiona să-l ducă la ruda sa, aflată în Germania.

Minorul a fost preluat de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Arad.

În acest caz, polițiștii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

"Scutul estic" al Poloniei. Varșovia se teme că ar putea deveni următoarea țintă a Rusiei și întărește 400 de km de frontieră

Ministrul austriac de Interne susține că expulzările și controalele mai stricte la frontieră "au efect"

Va fi deschis un nou punct de trecere la frontiera dintre România și Ungaria

Finlanda prelungeşte pe termen nedeterminat închiderea frontierei cu Rusia: „Situația nu s-a schimbat”

Partenerii noștri