Live

Ciucă, despre abținerea lui Ciolacu de la votul pentru Virgil Popescu: E foarte posibil să fi greşit

Data publicării:
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că Marcel Ciolacu „e foarte posibil să fi greșit” când s-a abținut la votul moțiunii simple față de ministrul energiei, Virgil Popescu, care a fost respinsă de ceilalți deputați PSD și de cei liberali.

„Eu sigur nu am avut această informaţie până acum. E foarte posibil să fi greşit. Dacă nu a fost o eroare, atunci vă rog să îl întrebaţi pe dumnealui”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat despre subiect.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu s-a abţinut miercuri la votul privind moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit listei de vot final de pe site-ul Camerei Deputaţilor. De altfel, liderul social-democraţilor a fost singurul parlamentar al PSD care s-a abţinut la vot.

Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă de Camera Deputaților. Doar 85 de deputați au votat „pentru”, în timp ce 191 de parlamentari au votat „împotrivă”.

Social-democrații, în frunte cu Marcel Ciolacu, l-au criticat pe Virgil Popescu pentru liberalizarea preţurilor la energie „în cel mai prost moment” şi „reinventarea băieţilor deştepţi”.

Întrebat dacă PSD doreşte schimbarea ministrului Energiei, Ciolacu a spus că „nu are nimeni nimic personal cu Virgil Popescu sau numai cu Virgil Popescu”.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Părinţii singuri nu vor mai fi obligaţi la ture de noapte, pot lucra doar dacă îşi doresc. Deputații au adoptat proiectul de lege

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Partenerii noștri