Ciucă, despre abținerea lui Ciolacu de la votul pentru Virgil Popescu: E foarte posibil să fi greşit

Data publicării:
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că Marcel Ciolacu „e foarte posibil să fi greșit” când s-a abținut la votul moțiunii simple față de ministrul energiei, Virgil Popescu, care a fost respinsă de ceilalți deputați PSD și de cei liberali.

„Eu sigur nu am avut această informaţie până acum. E foarte posibil să fi greşit. Dacă nu a fost o eroare, atunci vă rog să îl întrebaţi pe dumnealui”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat despre subiect.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu s-a abţinut miercuri la votul privind moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit listei de vot final de pe site-ul Camerei Deputaţilor. De altfel, liderul social-democraţilor a fost singurul parlamentar al PSD care s-a abţinut la vot.

Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă de Camera Deputaților. Doar 85 de deputați au votat „pentru”, în timp ce 191 de parlamentari au votat „împotrivă”.

Social-democrații, în frunte cu Marcel Ciolacu, l-au criticat pe Virgil Popescu pentru liberalizarea preţurilor la energie „în cel mai prost moment” şi „reinventarea băieţilor deştepţi”.

Întrebat dacă PSD doreşte schimbarea ministrului Energiei, Ciolacu a spus că „nu are nimeni nimic personal cu Virgil Popescu sau numai cu Virgil Popescu”.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri