Live

Marcel Ciolacu a discutat cu Viktor Orban despre priorităţile viitoarei preşedinţii la Consiliului UE a Ungariei

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu și Viktor Orban. Foto: X

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri la Palatul Victoria, cu omologul ungar Viktor Orban despre priorităţile viitoarei preşedinţii la Consiliul UE a Ungariei.

„Discuţie productivă la Bucureşti cu premierul Ungariei Viktor Orban despre priorităţile viitoarei prşedinţii la Consiliului UE a Ungariei. Guvernele noastre au un interes comun în dezvoltarea infrastructurii de transport Est-Vest”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe reţeaua X, fostă Twitter.

Preşedinţia Consiliului UE este deţinută de la 1 ianuarie a.c. de către Belgia, până la finalul lunii iunie, apoi va urma Ungaria, în perioada iulie-decembrie 2024 şi va fi preluată de către Polonia, în intervalul ianuarie-iunie 2025.

Premierul Ungariei Viktor Orban se află la Bucureşti pentru a participa, miercuri seara la Palatul Cotroceni, la consultările privind Agenda Strategică a Uniunii Europene, împreună cu şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele Consiliului European Charles Michel, prim-ministrul Belgiei Alexander De Croo şi prim-ministrul Republicii Croaţia Andrej Plenković.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sindicaliştii din muzee sunt supărați pe declarațiile lui Ciolacu și îi oferă un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi

Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

Ciolacu: Discutăm propunerile de salarizare de la muzee. Sunt convins că avem maturitatea ca Noaptea Muzeelor să se desfăşoare normal

Ciolacu anunță un control pe piața detergenților. Premierul spune că sunt „creșteri de prețuri total nejustificate”

Partenerii noștri