Live

VIDEO. Tânăr amendat pentru că a huiduit-o pe Viorica Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:

Un tânăr a fost legitimat şi apoi amendat de Jandarmerie pentru că a huiduit-o pe Viorica Dăncilă. S-a întâmplat chiar când premierul îşi începea vizita în Hunedoara. În timp ce oficialităţile o întâmpinau cu flori, un tânăr o apostrofa.

„Rușine!”, „Viorica Docilă!”, „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!” - i-a strigat tânărul.

Premierul a intrat în clădirea Primăriei, iar atenţia presei s-a mutat asupra dialogului dintre jandarmi şi protestatar. Omul s-a legitimat, dar a fost condus la maşina Jandarmeriei şi, ulterior, pedepsit pentru „adresarea de injurii unei oficialităţi”. Bărbatul a primit o amendă de 200 de lei. Urmăriți ce spune tânărul în materialul video de mai sus.

Citiți și:  VIDEO | Clipe jenante pentru Dăncilă, pe stradă: A fost întrebată de o femeie de ce nu demisionează. Răspunsul premierului

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, între care Sorina Pintea, Marius Budăi şi Eugen Teodorovici, fac, sâmbătă, o vizită în judeţul Hunedoara, având în program vizite la Spitalul Municipal Hunedoara şi la Castelul Corvinilor, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi în municipiul Brad.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri