Live

Video&Foto Soțul Dianei Șoșoacă, pus sub control judiciar. Senatoarea și susținătorii, scandal în fața Parchetului: Sunt doamna de fier a României

Data actualizării: Data publicării:
Diana Șoșoacă. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, a fost audiat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. El este acuzat că a agresat un polițist în urma unui conflict cu o echipă de jurnaliști străini veniți să-i ia un interviu Dianei Șoșoacă. Silvestru Şoşoacă a fost pus sub control judidicar pentru 60 de zile.

ACTUALIZARE Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile, a anunțat luni avocatul său după ieșirea de la audieri.

La finalul audierilor a avut loc și un incident, unul din susținătorii senatoarei plângându-se că ar fi fost lovit de un cameraman în busculada care s-a produs.

 

Știrea inițială

Incidentul a avut loc vineri seară, la cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă, unde o echipă de jurnaliști de la postul italian Rai Uno au venit să-i ia un interviu senatoarei.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a anunțat luni Poliţia Capitalei.

Diana Şoşoacă a mers luni la sediul Parchetului, alături de un grup de susținători și a acuzat un complot al partidelor parlamentare împotriva ei, pentru a nu fi prezentă la dezbateri în Parlament.

Ea a povestit varianta ei a celor întâmplate vineri la cabinetul ei de avocat și cum s-a petrecut incidentul cu echipa de jurnaliști. Senatoarea susține că a devenit suspicioasă în momentul în care a constatat că jurnaliștii, deși de la un post tv italian, vorbeau în engleză între ei și că le-a cerut să se legitimeze, lucru pe care aceștia l-ar fi refuzat.

„Jurnaliştii au vrut să ne ia interviu cu privire la situaţia cu vaccinarea în România. I-am primit, am fost de credință. Ne-au trimis cele trei întrebări, am stabilit că interviu. Consider că a fost o înscenare şi că această echipă a fost coordonată din spate. Eu am solicitat să vină o echipă să verifice cabinetul de avocatură. Este posibil să fi pus, echipa, droguri în cabinet sau aparatură de înregistrare. Soțul meu nu avea cum să lovească pe poliţist. Trei poliţişti au sărit pe soţul meu și i-au pus mâna în gât. Normal, anchete de acest fel nu trebuie să aibă surse să vorbească la adresa mea. Este o manipulare şi mă aștept la ce este mai rău. Mă aștept să fie reținut. Diana Șoșoacă este doamna de fier a României”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șoșoacă și-a depus candidatura la Primăria Capitalei, dar BEM i-a respins-o: „Mă bucur că Ciolacu a căzut în plasa mea”

Sondaj AtlasIntel pentru Digi24. Pe cine ar vota românii la prezidențiale? Geoană e pe primul loc. Cât ar obține Ciolacu sau Ciucă

Silvestru Şoşoacă a scăpat de brăţara electronică de supraveghere. Cum a declanșat bărbatul alarma la poliție

Diana Şoşoacă își acuză soțul că a „vândut” filiale ale partidului: Silvestru Șoșoacă are în spate PSD-ul, pe Hrebenciuc și Ciolacu

Partenerii noștri