Live

VIDEO. Selly a mers la bacalaureat cu o Dacie 1300

Data actualizării: Data publicării:
Selly Foto:: Digi24

Selly, vloggerul cu peste 2 milioane de urmăritori, a făcut spectacol, astăzi, la ultima probă de balacaureat. După ce ieri a venit la liceu cu o maşină de peste 70.000 de euro, astăzi a parcat în fața unității de învățământ o Dacie 1300. Ce-i drept, este modificată de un coleg de-al său: are motor mai puternic și comenzi de închidere și deschidere vocală.

Am zis: poate toată lumea are dreptate! Dacă toată lumea mi-a zis: nu trebuie să-ți iei la 19 ani acea mașină, nu trebuia să faci asemenea aroganțe, nu trebuia să vii cu mașina personală la școală, am zis... știi cum e, când 3 oameni îți spun că ești beat te duci acasă. Toată lumea mi-a zis că nu e bine și am zis: gata o vând. Prea a fost hăituită mașina mea de toată lumea. Că, domne, și-a luat mașină, a făcut accident. Am zis: gata! O vând!”, a spus el.

La 18 ani, Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România și a trecut de 1 milion de euro venituri. Andrei Șelaru a intrat în lumea vlogging-ului în 2012 când se filma vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Selly, de la summitul NATO, în studioul LIVE Digi24

Vloggerul Selly a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu peste 200 km/h. „Cumva e bine că rămân pieton”

Ce crede ministrul educației despre petrecerea lui Selly. Sorin Cîmpeanu: „Eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii”

Elevii care au luat 10 la Bac primesc câte 3.000 de lei. Stimulent de 1.000 de lei pentru nota maximă la Evaluarea Națională

Partenerii noștri