Live

Începe reabilitarea „Podului Prieteniei” Giurgiu-Ruse. Cum va fi afectat traficul

Data publicării:
Începe reabilitarea „Podului Prieteniei” Giurgiu-Ruse. Foto: Wikipedia

„Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse a intrat de luni în reparații. Traficul va fi oprit de luni până joi, între orele 20.00-24.00, anunță Primăria Giurgiu.

„În perioada 26 – 29 aprilie 2021, în intervalul orar 20:00-24:00, traficul pe ”Podul Prieteniei”, Giurgiu-Ruse va fi oprit în vederea realizării unor lucrări de reparații ale carosabilului. În perioada menționată, în afara intervalului orar respectiv, când circulația nu este oprită, în zona unde sunt desfășurate lucrările, traficul se va realiza pe un singur sens”, a transmis luni Primăria Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă șoferilor să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerației.

Totodată, participanților la trafic le este recomnadată utilizarea aplicației Trafic on-line, care prezintă durata medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Atenţionare MAE pentru românii care călătoresc în Bulgaria: Se fac lucrări de reparație la Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse

Pe Podul Prieteniei de la Giurgiu se circulă pe o singură bandă până la sfârșitul lunii martie

Circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu - Ruse se desfăşoară pe o singură bandă până pe 22 decembrie

Bulgaria interzice trecerea camioanelor pe Podul Prieteniei de la Giurgiu

Partenerii noștri