Live

Decizia luată în cazul profesoarei care le-a spus elevilor de clasa I că Moș Crăciun nu există

Data actualizării: Data publicării:

Profesoara din New Jersey care le-a spus copiilor de clasa I că Moș Crăciun nu există nu va mai preda la școala respectivă, anunță BBC News.

Conducerea școlii a declarat că profesoara a mai distrus două mituri în fața elevilor săi: cel al Zânei Măseluță și al Iepurașului de Paște.

Femeia nu va mai putea lucra în nicio școală din districtul respectiv. Identitatea profesoarei nu a fost făcută publică, iar directorul școlii s-a declarat dezamăgit de acest incident.

Mama unui copil spune că profesoara „s-a dezlănțuit total în clasă”, după ce i-a întrebat pe elevi ce sărbătoare urmează, iar un copil a răspuns „Crăciunul”. Femeia le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există și că, de fapt, părinții cumpără cadouri și le pun sub brad. „Le-a distrus copiilor toate speranțele. Fiica mea este cel mai mare fan al Crăciunului”, spune mama elevei.

Apoi, profesoara le-a explicat celor mici că renii nu zboară, iar elfii, ajutoarele de nădejde ale Moșului, nu sunt reali. Acum, ea a fost dată afară din instituția de învățământ și nu se va mai putea angaja ca profesoară în districtul din New Jersey.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Gaz periculos depistat în școli și grădinițe din 16 județe. E considerat unul dintre factorii de risc pentru cancerul pulmonar

"Eu am venit cu prezența". Elevii care repetă simularea examenelor naționale după notele dezastruoase luate speră "la un 5 cel mult"

Scandal la un liceu renumit din București. Un profesor le-a dat elevilor un test pe care nici măcar el nu l-a putut rezolva

Partenerii noștri