Live

Liderul ISIS s-ar fi aruncat în aer. Imagini din timpul misiunii forţelor speciale americane

Data publicării:

Cel mai căutat om din lume, liderul organizației teroriste Stat Islamic, ar fi murit în Siria în această dimineață, într-o operațiune a forțelor speciale americane.

Imaginile din înregistrările din timpul misiunii care l-a vizat pe liderul ISIS ar fi fost surprinse într-un oraș din apropierea graniței cu Turcia, unde acesta s-ar fi ascuns.

Soldații ar fi luat cu asalt casa în care se refugiase liderul ISIS, care s-ar fi aruncat în aer în momentul în care și-a dat seama că nu mai are scăpare.

Momentan, sunt doar informații obținute de jurnaliști din diferite surse.

Un anunț oficial va fi făcut azi de președintele Donald Trump.

În vârstă de 48 ani, liderul ISIS conducea din 2013 gruparea teroristă, responsabilă de zeci de atentate în mai multe țări.

Dacă moartea sa va fi confirmată oficial, ar fi cel mai important lider jihadist ucis în ultimii opt ani, după Osama bin Laden.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Papa Francisc critică atitudinea SUA față de migranți: "Nebunie curată. Globalizarea indiferenței e o boală foarte urâtă"

La doar 17 ani, o fată și-a luat doctoratul în medicină

Campanie electorală plină de jigniri în SUA. Biden și Trump se insultă reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fără margini”

Zelenski: "Partenerii noștri se tem că Rusia va pierde acest război". Cum a argumentat liderul de la Kiev această declarație

Partenerii noștri