Live

Descoperire făcută de un bărbat în peretele casei recent cumpărate. A fost sfătuit să o vândă imediat

Data actualizării: Data publicării:
Descoperire înfiorătoare făcută în spatele unui perete fals FOTO: Liverpool Echo

Un tânăr care și-a cumpărat de curând o casă a făcut o descoperire înfiorătoare în spatele unui perete fals, care maschează golul de sub scările interioare. La început a fost terifiat și a vrut să scoată casa din nou la vânzare, mai ales că și prietenii i-au dat același sfat.

Jonathan Lewis, 32 de ani, tocmai primise cheile de la casa cumpărată în Liverpool când a decis să verifice spațiul de sub scări, să vadă dacă îl poate valorifica. A făcut o mică gaură în perete prin care a putut să observe o păpușă din cârpe. Până aici totul a fost în regulă, dar când a mărit gaura a văzut că lângă păpușă era un bilet cu un mesaj care i-a dat fiori, potrivit Liverpool Echo.

Jonathan, care este profesor de școală generală, a citit mesajul în care se spunea că păpușa i-a ucis pe foștii proprietari: „Dragă cititorule / nou proprietar de casă, îți mulțumesc că m-ai eliberat!

Numele meu este Emily. Proprietarii mei originari locuiau în această casă în 1961. Nu-mi plăceau, așa că au trebuit să plece. Erau veseli și cântau. Dezgustător. Înjunghierea a fost alegerea mea pentru moartea lor, așa că sper să ai cuțite.

Sper să dormi bine”.

Jonathan a povestit pentru sursa citată că abia a primit cheile casei și încă nu s-a mutat. A recunoscut că mesajul i-a dat fiori la început și că prietenii au insistat să renunțe la casă.

Agentul imobiliar care i-a vândut casa i-a spus că peretele respectiv a fost instalat acum aproximativ cinci ani, ceea ce înseamnă că păpușa a fost plasată acolo de curând, nu în urmă cu zeci de ani.

Noul proprietar este convins acum că este vorba de o farsă și chiar se amuză: „Sincer, mi se pare chiar amuzant. Probabil aș face exact același lucru”.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Apartamentele noi s-au scumpit cel mai mult în Bucureşti, dar prețurile din Capitală rămân sub cele din Cluj, Brașov sau Timișoara

Cinci familii din Constanța ar fi plătit mii de euro avans pentru locuințe care nu erau de vânzare. Doi bărbați, acuzați de înșelăciune

Est-europenii cu bani încep să-şi cumpere case în Occident, să se pună la adăpost de războiul lui Putin (CNN)

Insula exclusivistă în care oamenii dau case gratis, deși proprietățile pot depăși 3,6 milioane de dolari. Există însă o condiție

Partenerii noștri